Attractiepark Sevenum  
Attractiepark Sevenum  

Online tickets

Bestel je tickets nu met korting

15 Jaar Attractiepark Toverland

15 Jaar Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland blaast dit jaar 15 kaarsjes uit en dat moet gevierd worden! De opening van het nieuwe zomerseizoen op 19 maart vormt het startschot van het vijftienjarig jubileum van Attractiepark Toverland. 

Op 19 mei 2001 opende Attractiepark Toverland voor het eerst haar poorten voor het publiek. Niet wetende dat zij binnen korte tijd zou uitgroeien tot één van de grootste en populairste attractieparken van Nederland. Met als mijlpalen de opening van de grootste houten achtbaan van de Benelux Troy (2007) en het volledig gethematiseerde gebied de Magische Vallei (2013). Bekijk hier hoe het ooit begon.

Nieuwe feestelijke evenementen
We gaan onze verjaardag samen vieren met onze gasten. Zo ontvangen jarigen komend seizoen gratis entree bij een bezoek op de dag van hun verjaardag. Dit jaar jubileumjaar pakken we flink uit met acht Midzomeravonden en acht Halloween Nights. Daarnaast organiseren we een heus OktoVerfeest in de Biergarten van Toverland en sluiten we het jaar af met een spetterend Oud & Nieuwfeest op 31 december.

Verjaardagsshow
In het park wordt vanaf 19 maart ook volop aandacht geschonken aan het verjaardagsfeest. Het park wordt feestelijk aangekleed en uiteraard viert onze mascotte Toos Toverhoed ook onze verjaardag mee in een speciale editie van de Toos Tovershow. 

Bovendien hebben we dit jaar nog meer verrassingen in petto, maar daarover later meer. Dus hou deze pagina goed in de gaten.

15 Jaar

Attractiepark Toverland is jarig en dat moet gevierd worden!

Volg Toverland Nieuwtjes op Facebook, Twitter & YouTube

Voel de magie ieder moment van de dag.

Volg ons via Facebook Volg ons via Twitter Volg ons via YouTube

Magische momenten, voorpret & voordelen in je mailbox!

Schrijf je in voor Toverland e-mail.