Attractiepark Sevenum  
Attractiepark Sevenum  

Online tickets

Bestel je tickets nu met korting

Jaarabonnementvoordelen 2016

 

Plopsa  Plopsaland De Panne (BE), Plopsaqua De Panne (BE), Plopsa Indoor Hasselt (BE), Plopsa Indoor Coevorden (NL), Plopsa Coo (BE) & Holiday Park (DU)
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 40 % korting op het reguliere tarief > 100 cm in alle Plopsa-parken. Deze korting is geldig tot en met 8 januari 2017.
www.plopsa.be
 Bobbejaanland Bobbejaanland (BE)
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 50% korting op het kassatarief voor volwassenen (>1,40m) in Bobbejaanland. Deze korting is geldig van 26 maart 2016 tot en met 6 november 2016.
www.bobbejaanland.be
 Safaripark Beekse Bergen Beekse Bergen
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van een geldige abonnementspas eenmalig 30% korting op het reguliere tarief van Beekse Bergen van 1 januari t/m 31 december 2016.
www.safaripark.nl
 Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen bij inlevering van deze geprinte bon en op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 30% korting op het reguliere tarief van Ouwehands Dierenpark tot en met 31 augustus 2016.
www.ouwehand.nl
 Julianatoren Julianatoren
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen bij inlevering van deze geprinte bon en op vertoon van hun Toverland abonnementspas 30 % korting op het reguliere tarief van Julianatoren. Deze korting geldt in de periode van 19 maart 2016 tot en met 30 oktober 2016.
www.julianatoren.nl
 Dierenrijk  
Dierenrijk
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van een geldige abonnementspas 30% korting op het reguliere tarief van Dierenrijk van 1 januari t/m 31 december 2016.
www.dierenrijk.nl

 Moviepark

 

 

 Moviepark (DU)
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 30% korting op het volwassentarief in Movie Park Germany. Deze korting geldt in de periode van 18 maart tot en met 1 november 2016, uitgezonderd de speciale Halloweendagen (8, 15, 22, 29  en 31 oktober).
www.moviepark.nl

 

GaiaZoo 
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 30% korting op de geldende dagentreeprijs vanaf 10 jaar van GaiaZoo . Deze korting geldt in de periode van 1 januari 2016 tot en met 31 december 2016.
www.gaiazoo.nl 

 Phantasialand Phantasialand (DU)
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 50% korting op het reguliere dagtarief in Phantasialand. Deze korting geldt in de periode van 19 maart tot en met 1 november 2016.
www.phantasialand.nl

 

 

 

Apenheul
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 50% korting op het reguliere dagtarief van de Apenheul. Deze korting geldt in de periode van 15 april tot en met 30 oktober 2016.
www.apenheul.nl 

 

 Kasteeltuinen Arcen

 

Kasteeltuinen Arcen
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van een geldige abonnementspas 25% korting op de entree van Kasteeltuinen Arcen, voor max. 4 personen per abonnementspas. Geldig van 24 maart 2016 t/m 6 november 2016, niet geldig op 24 en 25 september 2016. Niet geldig i.c.m. andere acties.        
www.kasteeltuinen.nl
 

 

Legoland Discovery Centre - Oberhausen
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 50% korting op het reguliere dagtarief van Legoland Discovery Centre – Oberhausen. Deze korting geldt tot en met 31 maart 2017.
www.legolanddiscoverycentre.de/oberhausen

Sea Life - Oberhausen
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 50% korting op het reguliere dagtarief van Sea Life – Oberhausen. Deze korting geldt tot en met 31 maart 2017.
www.visitsealife.com/oberhausen

 

De bovenstaande kortingen zijn alleen geldig in combinatie met een geldig Toverland jaarabonnement. Niet geldig in combinatie met winterabonnement en andere kortingen of acties. Maximum aantal personen is gelijk aan het aantal abonnementen.

Volg Toverland Nieuwtjes op Facebook, Twitter & YouTube

Voel de magie ieder moment van de dag.

Volg ons via Facebook Volg ons via Twitter Volg ons via YouTube

Magische momenten, voorpret & voordelen in je mailbox!

Schrijf je in voor Toverland e-mail.