Attractiepark Sevenum  
Attractiepark Sevenum  

Online tickets

Bestel je tickets nu met korting

Duckrace levert 10.000 euro op voor Stichting Heppie
07-04-14

Attractiepark Toverland heeft het nieuwe parkseizoen op een bijzondere manier geopend. Maar liefst 5000 badeendjes werden meegevoerd met het kolkende water van wildwaterbaan Djengu River. De opbrengst van de race, 10.000 euro, werd geschonken aan Stichting Heppie, een organisatie die zich inzet voor kinderen die het thuis moeilijk hebben.

Iedereen die het goede doel wilde steunen, kon vooraf voor € 2,- een eendje adopteren. Eendje nummer 613 finishte als eerste. De houder van dat adoptiebewijs krijgt een weekend Center Parcs voor vier personen. De tweede prijs ging naar eendje 4109 en derde werd eendje 4953. Maar de werkelijke winnaars zijn natuurlijk de kinderen van Stichting Heppie.

Na afloop van de race overhandigde Caroline Kortooms, directeur van Attractiepark Toverland, een symbolische cheque van 10.000 euro aan Nina Schmitz, directeur van Stichting Heppie. ‘Hiermee kunnen we veel kinderen een verblijf in het Heppie Hotel aanbieden en de aandacht geven die ze nodig’, reageerde Schmitz opgetogen. ‘Jullie maken echt het verschil.’

Update
De winnaar van de hoofdprijs heeft zich inmiddels gemeld! De gelukkige winnaar is de familie Van Loon uit Hoeven. Van harte gefeliciteerd!

Heppie Duckrace

Volg Toverland Nieuwtjes op Facebook, Twitter & YouTube

Voel de magie ieder moment van de dag.

Volg ons via Facebook Volg ons via Twitter Volg ons via YouTube

Magische momenten, voorpret & voordelen in je mailbox!

Schrijf je in voor Toverland e-mail.