Attractiepark Sevenum  
Attractiepark Sevenum  
  • Groepen

Online tickets

Bestel je tickets nu met korting

Groepsarrangementen

Zin in een dagje Attractiepark Toverland met familie, collega’s of vrienden? Speciaal voor groepen en jeugdverenigingen vanaf 20 personen heeft Toverland aantrekkelijke entreeprijzen.

Kies hieronder of u met een jeugdvereniging of een andere groep (vrienden, familie, collega's) een bezoek komt brengen aan Attractiepark Toverland. Hierna  reserveert u eenvoudig via het reserveringsformulier. Bekijk ook de diverse horecamogelijkheden voor groepen.

JeugdverenigingenGroepen

Beleef een magische dag
Ga samen op een spetterend avontuur in de wildwaterbaan Djengu River of stap in de verdraaid magische achtbaan Dwervelwind. Klauter door de metershoge touwbruggen of ontdek je eigen magische krachten in het Toverhuis. Het hoogtepunt van een groepsuitje naar Toverland is natuurlijk Troy, de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux!

Waarom een groepsuitje naar Toverland:

  • Voor alle leeftijden
  • Veilig, kindvriendelijk & overzichtelijk
  • Weersonafhankelijk
  • Picknicken toegestaan
  • Gratis parkeren voor bussen

Reserveren
Een groepsarrangement reserveert u eenvoudig voorafgaand aan uw bezoek via reserveringsformulier. Om een optimale service te kunnen verlenen, verzoeken wij u na binnenkomst te melden bij restaurant MaMouche (rechts bij de entree). U kunt dan een tijdstip afspreken waarop u met de hele groep kunt eten. Het is niet mogelijk groepsarrangementen, schoolreizen en kinderfeestjes te reserveren op dagen voor genodigden (zie de toverkalender).

Volg Toverland Nieuwtjes op Facebook, Twitter & YouTube

Voel de magie ieder moment van de dag.

Volg ons via Facebook Volg ons via Twitter Volg ons via YouTube

Magische momenten, voorpret & voordelen in je mailbox!

Schrijf je in voor Toverland e-mail.