Attractiepark Sevenum  
Attractiepark Sevenum  
  • Horeca & Familie

Online tickets

Bestel je tickets nu met korting

Horeca & Familie

Attractiepark Toverland biedt een uitgebreid horeca-aanbod, verspreid over de diverse horecapunten in het park. Proef de oosterse sfeer in restaurant MaMouche, eet een versbereide Italiaanse pizza in de Magic Forest of geniet van de zon op het exotische terras van Katara Plaza. Klik verder voor een impressie van de sfeer en het aanbod in onze themarestaurants.

Ook zijn er voldoende bankjes en picknickplaatsen om zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen. Een magnetron voor het opwarmen van babyvoeding is te vinden bij het restaurant MaMouche. Eet je glutenvrij? Geen probleem, wij hebben altijd glutenvrije producten op voorraad. Vraag één van onze horecamedewerkers naar de mogelijkheden.

Kom je met een groep naar Toverland en willen jullie samen lunchen of dineren, bekijk dan onze speciale arrangementen voor verjaardagen, familiedagen of schoolreisjes

Voor zakelijke bijeenkomsten biedt Attractiepark Toverland ook tal van mogelijkheden. Er zijn diverse ruimtes af te huren voor vergaderingen, congressen of presentaties. Ook organiseren wij graag grote personeelsfeesten, inclusief het exclusieve gebruik van attracties. Kijk hier voor alle zakelijke mogelijkheden.

Volg Toverland Nieuwtjes op Facebook, Twitter & YouTube

Voel de magie ieder moment van de dag.

Volg ons via Facebook Volg ons via Twitter Volg ons via YouTube

Magische momenten, voorpret & voordelen in je mailbox!

Schrijf je in voor Toverland e-mail.