Attractiepark Sevenum  
Attractiepark Sevenum  

Online tickets

Bestel je tickets nu met korting

Dineer als een sjeik bij MaMouche

Dineer als een sjeik bij MaMouche

In het Land van Toos, bij de Sim Sa La Swing, vind je het Arabische themarestaurant MaMouche. Hier word je onthaald in de betoverende wereld van 1001 nacht, compleet met perzische tapijten, mysterieuze muziek en kleurrijke lampions. Neem plaats in een van de intieme nisjes in de oude stadsmuur en voel je als een rijke oliesjeik.

Assortiment
Restaurant MaMouche biedt alles voor een goede start en afsluiting van je dagje Toverland. Direct na binnenkomst van het park kun je hier terecht voor koffie, thee en een zalig stuk gebak. 

Na afloop van je betoverende dag staat de soep al voor je klaar en kun je bij MaMouche terecht voor knapperige frietjes met een lekkere snack, schnitzel of een satéschotel. Eet smakelijk!    

Magisch Medinafeest
Restaurant MaMouche en het aangrenzende Arabische marktplein vormen ook het decor voor het veelbesproken Magische Medinafeest. Tijdens deze avond kun je genieten van een heerlijk buffet en diverse Oosterse acts, zoals buikdanseressen, een fakir of slangenbezweerder. En natuurlijk worden de attracties exclusief voor uw gezelschap geopend. Bekijk de pagina Zakelijke mogelijkheden voor meer informatie over speciale feestavonden in Attractiepark Toverland.

MaMouche

MaMouche

MaMouche

Ontbijt, lunch of dineer als een rijke oliesjeik in dit sfeervolle Oosterse restaurant.

Volg Toverland Nieuwtjes op Facebook, Twitter & YouTube

Voel de magie ieder moment van de dag.

Volg ons via Facebook Volg ons via Twitter Volg ons via YouTube

Magische momenten, voorpret & voordelen in je mailbox!

Schrijf je in voor Toverland e-mail.