Attractiepark Sevenum  
Attractiepark Sevenum  

Online tickets

Bestel je tickets nu met korting

Veelgestelde vragen parkeerabonnement

Vanaf 19 maart hebben we iets nieuws speciaal voor onze abonnementhouders: het parkeerabonnement. Een jaar lang parkeren voor slechts € 32.

Kan ik een parkeerabonnement voor mijn gezin afsluiten?
Het parkeerabonnement is per woonadres af te sluiten.

Wat gebeurt er met mijn oude parkeervoordeelkaart?
U kunt ervoor kiezen uw parkeervoordeelkaart eerst op te maken. Indien u graag al eerder overstapt op het parkeerabonnement, wordt het tegoed dat nog op uw parkeervoordeelkaart staat verrekend op de aanschafsprijs van uw parkeerabonnement. Mocht het teruggavebedrag hoger zijn dan de aanschafsprijs, dan ontvangt u het resterende bedrag terug in Toverduiten (Toverland-geld te besteden in het hele park).

Mijn jaarabonnement en parkeerabonnement lopen niet gelijk. Is dat een probleem?
Dat is geen enkel probleem. U kunt dit jaar, omdat het een overgangsjaar van parkeervoordeelkaart naar parkeerjaarabonnement betreft, het parkeerabonnement afsluiten voor het resterende aantal maanden (€ 5,00 per maand, met een maximum van € 32,00) dat uw jaarabonnement loopt, mits dit bedrag in 1x voldaan wordt.

Moet ik als abonnementhouder zelf ook binnen zijn geweest op de dag dat ik mijn parkeerabonnement gebruik?
Nee, het parkeerabonnement is per woonadres. Er dient dus iemand aanwezig te zijn die minimaal 18 jaar oud is en een Toverland abonnement heeft dat op hetzelfde adres geregistreerd staat als het parkeerabonnement. Wilt u enkel even iemand afzetten? Gebruik dan onze drop & drive zone, gelegen tegenover de hoofdingang.

 

 

Volg Toverland Nieuwtjes op Facebook, Twitter & YouTube

Voel de magie ieder moment van de dag.

Volg ons via Facebook Volg ons via Twitter Volg ons via YouTube

Magische momenten, voorpret & voordelen in je mailbox!

Schrijf je in voor Toverland e-mail.