Attractiepark Sevenum  
Attractiepark Sevenum  

Online tickets

Bestel je tickets nu met korting

Katara Plaza, een exotische traktatie

Katara Plaza, een exotische traktatie

In de Magische Vallei ligt het sfeervolle restaurant Katara Plaza. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van de tropische sfeer. Vanaf het zonnige terras heb je een prachtig zicht op de vallei. Terwijl je luncht of dineert, zie je de bobs van Maximus' Blitz Bahn en achtbaan Dwervelwind voorbij razen.

Meerdere keren per dag komt de fontein voor het terras tot leven. De 136 waterstralen van Katara, Fountain of Magic, zorgen dan voor een betoverend schouwspel van water en muziek. Kom zeker ook eens in het donker, want dan is de fontein prachtig verlicht. Bij regen of guur weer kun je schuilen onder de grote overkapping en jezelf warmen aan het knisperende haardvuur.

Assortiment
Katara Plaza biedt voor elk wat wils. Je kunt er terecht voor een heerlijke cappuccino of espresso en versbelegde broodjes van Delifrance, maar ook voor een frietje met een hamburger.

Verwen jezelf met een heerlijke Swirl en kies zelf met welke toppings en vers fruit je jouw ijs nog lekkerder maakt. In Katara Plaza kun je genieten van heerlijke wraps. Dat wordt smullen!

Familiebijeenkomsten en bedrijfsfeesten
Wil je in besloten gezelschap lunchen, vergaderen of een feest organiseren? Ook daarvoor kun je terecht in Katara Plaza. De sfeervolle zaal achterin kan zowel tijdens als buiten openingstijden worden gehuurd. Meer informatie hierover lees je op de pagina Zakelijke mogelijkheden

 

Restaurant Katara Plaza

Proef de exotische sfeer in dit gloednieuwe themarestaurant in de Magische Vallei.

Volg Toverland Nieuwtjes op Facebook, Twitter & YouTube

Voel de magie ieder moment van de dag.

Volg ons via Facebook Volg ons via Twitter Volg ons via YouTube

Magische momenten, voorpret & voordelen in je mailbox!

Schrijf je in voor Toverland e-mail.