Attractiepark Sevenum  
Attractiepark Sevenum  

Online tickets

Bestel je tickets nu met korting

Sim sa l'Oase

Sim sa l'Oase

In de Magic Forest vind je ruime terrassen waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor een drankje of iets lekkers. Neem even plaats en ontspan met een kopje koffie terwijl de kinderen op avontuur gaan in de Towers of Adventure of Villa Fiasko.

Assortiment
Liefhebbers van Italiaanse specialiteiten komen in de Magic Forest aan hun trekken. Een cappucino, een espresso, of toch liever een latte machiato? Bij Milano's koffiecorner zijn diverse koffievariaties te verkrijgen. Ook voor versbelegde versbelegde broodjes van delifrance en voor schepijs kun je in de Magic Forest terecht en natuurlijk mogen echte  pizza's niet ontbreken. In Attractiepark Toverland worden de pizza's voor elke klant vers belegd en bereid. Alleen zo krijgt je pizza die echte, heerlijke Italiaanse smaak. Buon Apetito! Natuurlijk mogen de overheerlijke burgers (hamburgers en kipburgers) met friet niet ontbreken. 

Feesten
De Magic Forest biedt ook tal van mogelijkheden voor familiefeesten, vergaderingen, presentaties of bedrijfsfeesten. Zowel tijdens als buiten openingstijden kunnen diverse ruimtes exclusief worden afgehuurd. Centraal gelegen is er een sfeervol boventerras voor exclusieve lunches en feesten. Het terras beschikt over een eigen bar, podium, dansvloer en draaitafel. Voor vergaderingen en presentaties is de geluidsdichte confertainmentroom Mystique ideaal. Voor grote bedrijfsfeesten kan zelfs de hele Magic Forest worden afgehuurd. Meer weten? Kijk dan bij zakelijke mogelijkheden.  

 

 

 

Sim sa l'Oase

Geniet van luxe koffie, verse broodjes en rijkbelegde Italiaanse pizza's.

Volg Toverland Nieuwtjes op Facebook, Twitter & YouTube

Voel de magie ieder moment van de dag.

Volg ons via Facebook Volg ons via Twitter Volg ons via YouTube

Magische momenten, voorpret & voordelen in je mailbox!

Schrijf je in voor Toverland e-mail.