Toverland Zakelijk  
 
Toverland Zakelijk  
  • Personeelsfeesten

Online offerte & informatie

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan of bel: +31 (0)77 467 7050

Bedrijfsevenementen en personeelsfeesten

Bedrijfsevenementen en personeelsfeesten

Beleef hoe een wereld vol magische mogelijkheden zich opent. Weg van de werkelijkheid en uit de waan van alledag. Zie de dingen weer door de ogen van een kind en voel de magie van een fantastisch moment samen.

Bedrijfsfeest of personeelsdag organiseren in Toverland

De kracht van een event ligt in het raken en bespelen van emoties. Professionele bedrijfsevenementen motiveren en wakkeren de trots van uw gasten aan. Een bedrijfsuitje is een uitstekend middel voor het vergroten van loyaliteit en legt een fundament voor een sterke relatie. Toverland snapt dat en helpt u bij de organisatie van een onvergetelijk goed feest.

Arrangementen bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes

Wist u dat Toverland met haar bijzondere evenementenlocaties en thematische arrangementen tot het Leukste Bedrijfsuitje van 2014 is verkozen? Bovendien zijn we dit jaar opnieuw genomineerd!

Originele themafeesten voor bedrijven

Opzwepende muziek, spannende attracties, een feestelijke locatie met heerlijk eten en drinken. Deze magische combinatie maakt van uw bedrijfs- of personeelsfeest een groot succes. U kunt kiezen uit verschillende, tot in de puntjes verzorgde themafeest arrangementen. Zoals de Tropical Party: een exotisch themafeest waarbij uw gasten zich ver weg op een tropisch eiland wanen. Of het Biergarten arrangement, in de sfeer van een Oostenrijkse après skihut. Natuurlijk zijn bedrijfsevenementen op maat ook mogelijk. Wat dacht u van een feest geheel in lijn met het jaarthema van uw bedrijf?

Bedrijfsfeesten omgeving Venlo / Brabant

Het hele jaar door is Toverland het decor voor zowel grote als kleinere bedrijfsfeesten. In de donkere dagen van november en december zijn bij ons de pepernoten niet aan te slepen. Dan organiseren we gezellige Sinterklaasfeesten voor jong en oud. Een maand later halen we de champagne tevoorschijn voor een spetterende nieuwjaarsreceptie. Met een magisch welkom, een betoverende lunch en een heerlijk dinerbuffet maken wij van uw bedrijfsevenement een buitengewone beleving. Indien gewenst creëren we een flinke dosis voorpret met behulp van chique uitnodigingen vooraf en een gezamenlijke busrit op de dag zelf.

Locaties voor bedrijfsevenementen

Toverland wordt gevormd door een viertal evenementenlocaties. Daar waar de magie tot leven komt, organiseren wij voor u en uw gasten een bruisend bedrijfsfeest.

  Meer informatie

Personeelsfeesten

Teambuildingsactivieiten, gezellige bedrijfsborrels, grootse personeelsfeesten of tot in de puntjes verzorgde relatiedagen: bij Attractiepark Toverland wordt elk bedrijfsfeest voorzien van een magisch tintje.

Volg het laatste nieuws van Toverland Events op Social Media

Voel de magie ieder moment van de dag.

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Linkedin
 

Blijft op de hoogte van onze Magische Events

Schrijf je in voor Toverland Events nieuwsbrief.