Toverland Zakelijk  
 
Toverland Zakelijk  
  • Evenementenlocaties

Online offerte & informatie

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan of bel: +31 (0)77 467 7050

Evenementenlocatie omgeving Venlo en Brabant

Evenementenlocatie omgeving Venlo en Brabant

Naast een bruisend attractiepark is evenementenlocatie Toverland een sfeerrijke plek voor geweldige bedrijfsfeesten. Wij hebben vier uiteenlopende feestlocaties met elk een eigen karakter en stijl. Waar Arabische sprookjes tot leven komen in de Magische Medina, ademt Katara Plaza het zomerse gevoel van het subtropische Ibiza…

Evenementenlocatie Magische Medina

U wordt opgezogen in de wereld van Duizend-en-één-nacht bij het betreden van de Magische Me-dina in Toverland. Omring door muren met prachtige nisjes en verfijnde stijlelementen waant u zich in een oude, Arabische stad waar de geuren, kleuren en geluiden tot leven komen.

Faciliteiten
De Magische Medina is een prachtige en unieke plek voor themafeesten in de avond. De locatie is voorzien van een bar en geluidsinstallatie en is te combineren met diverse, betoverende arrange-menten.

Magische Medina Katara Plaza 2

Evenementenlocatie De Wunderbar

Faciliteiten
De feestlocatie De Wunderbar staat voor loungen, dansen, eten en drinken. De verhoogde indoorlocatie met uitzicht op onze magische attracties ademt de sfeer van knus chalet. Middenin het overdekte Magic Forest vormt deze plek een exclusieve, sfeervolle ontmoetings- en feestlocatie voor groepen van vijfenzeventig tot driehonderd personen.

De Wunderbar is voorzien van een royale bar en een professionele geluidsinstallatie. Met een dansvloer, lift en voldoende zitplaatsen is de locatie geschikt voor een gevarieerd gezelschap. Van familiedag met lunch en diner tot een (thema)feest met een borrel en een DJ: u ervaart het in De Wunderbar van Toverland.

Wunderbar Wunderbar

Evenementenlocatie Biergarten

Neem plaats aan de lange tafels en hef samen het glas! In Toverland’s Biergarten draait het om gezelligheid. Overdag is de Biergarten een fijne locatie om samen te komen tijdens een familie- of relatiedag. ’s Avonds gaat de schlagermuziek aan en schuift u na een ritje rodelen in Maximus’ Blitz Bahn aan voor het Biergarten Buffet (inclusief bockworsten, pretzels en overheerlijke apfelstrudel). Vier uw eigen Oktoberfest in de Duits-Oostenrijkse sferen van onze Biergarten.

Faciliteiten
De Biergarten is onze nieuwste eventlocatie en bevindt zich in het overdekte Magic Forest. Voor-zien van een bar, geluidsinstallatie en podium biedt de Biergarten ruimte aan 300 tot 2.500 perso-nen. Jawohl…die ganze Abend wird spitzen!

Biergarten Biergarten 2

Evenementenlocatie Katara Plaza

In de Magische Vallei, het leefgebied van de Dwervels, bevindt zich het sfeervolle, Caribische Ka-tara Plaza. Hier dansen de vrolijk gekleurde lampionnetjes op de maten van de salsa. Met een bin-nenbar en een groot overdekt terras is Katara Plaza een geweldige locatie voor een tropisch feest. Aanschouw samen het muzikale waterspektakel: Katara, Fountain of Magic als de zon ondergaat.

Faciliteiten
Overdag is de binnenlocatie geschikt voor zakelijke bijeenkomsten of als ontmoetingsplek tijdens een familie- of relatiedag. Ook beschikt deze locatie over een beamer met scherm en een geluids-installatie. ’s Avonds kunnen uw gasten ook terecht op de buitenlocatie. In Katara Plaza is van alles mogelijk: een professionele DJ, knapperende vuurfakkels, gezellige kraampjes met tropische trak-taties, exotische danseressen, een enthousiaste brassband.

Katara Plaza Katara Plaza 2

Grandioos feest: Toverland afhuren voor uw feest

Wilt u écht uitpakken en een blijvende indruk achterlaten bij uw gasten? In de avonduren reserve-ren wij onze binnen- en buitenlocaties voor uw genodigden (tot 10.000 personen). Is het tijd voor een Grandioos feest? Hier vindt u meer informatie over het geheel of gedeeltelijk afhuren van Toverland.

  Meer informatie

Evenementenlocaties

Familie- en relatiedagen

Themafeesten in de avonduren

Zakelijke arrangementen

Betoverende locaties

Volg het laatste nieuws van Toverland Events op Social Media

Voel de magie ieder moment van de dag.

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Linkedin
 

Blijft op de hoogte van onze Magische Events

Schrijf je in voor Toverland Events nieuwsbrief.