Toverland Zakelijk  
 
Toverland Zakelijk  
  • Huur het hele park

Online offerte & informatie

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan of bel: +31 (0)77 467 7050

Pretpark afhuren voor uw bedrijfsfeest / personeelsevenement

Pretpark afhuren voor uw bedrijfsfeest / personeelsevenement

U hebt iets te vieren. Iets groots, iets unieks. Een gebeurtenis die u wilt delen met uw mensen. Deze bijzondere gelegenheid is er één om met beide handen aan te pakken. Ga voor beleving en geef uw gasten een Grandioos feest cadeau waarbij de stemming er vanaf de eerste seconde inzit. Voor één dag is heel óf een deel van Toverland van u en uw gasten.

Attractiepark afhuren overdag en in de avond

Hebt u het al eens meegemaakt: een heel pretpark voor uzelf? Het is mogelijk! Wat dacht u van een sfeervol avondfeest? Terwijl de schemering invalt, openen wij Toverland voor uw gasten. Het park met al haar prachtige locaties en uiteenlopende attracties creëren een geweldige sfeer waarin uw gasten zich vorstelijk vermaken. Ook overdag reserveren wij één of meerdere locaties voor u. Afhankelijk van het aantal gasten dat u uitnodigt, openen wij een aantal attracties en het park geheel of gedeeltelijk.

Bedrijfsevenement op een originele locatie

Iedere dag ontdekken mensen het betoverende effect van Toverland. De combinatie van spannende attracties, fantasierijke werelden en feestelijke locaties, heerlijk eten en drinken en fantastisch entertainment maken uw bedrijfsevenement tot een groot succes. Alles draait om het raken en het bespelen van de emoties van uw gasten. Toverland snapt dat en helpt u bij het organiseren van een geweldig feest.

Huur het hele park Huur het hele park2

Groot bedrijfsfeest organiseren: tot 10.000 personen

Wilt u uw bedrijfsevenement invullen volgens een speciaal thema of hebt u een actievere dag voor ogen met groepsactiviteiten of spellen? De attracties, horecagelegenheden, winkeltjes en verschillende locaties van Toverland vormen de perfecte setting voor het creëren van een onvergetelijk bedrijfsfeest. Het park is bovendien uitgerust met veel (technische) faciliteiten en ontmoetingsruimtes. Ook als u plannen hebt voor een groot seminar met productpresentaties en professionele sprekers kunt u bij ons terecht. Sluit de dag af op onze themalocaties, zoals de mysterieuze Magische Medina, het tropische Katara Plaza of de gezellige Biergarten.

Feestlocatie klein gezelschap

Natuurlijk organiseren wij ook voor kleinere gezelschappen fantastische bedrijfsfeesten en themafeesten. Ontdek ook onze betoverende locaties.

  Offerte

Huur het hele park

Het hele park inclusief attracties exclusief voor uw gasten. Zowel overdag als in de avonduren mogelijk.

Volg het laatste nieuws van Toverland Events op Social Media

Voel de magie ieder moment van de dag.

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Linkedin
 

Blijft op de hoogte van onze Magische Events

Schrijf je in voor Toverland Events nieuwsbrief.