Toverland Zakelijk  
 
Toverland Zakelijk  
  • Zakelijke bijeenkomsten

Online offerte & informatie

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan of bel: +31 (0)77 467 7050

Zakelijke bijeenkomst organiseren

Zakelijke bijeenkomst organiseren

Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie in de omgeving van Brabant / Limburg? Wilt u extern vergaderen of een seminar, workshop of training organiseren? Toverland heeft de ruimte én de sfeer. Verwacht van ons geen strakke, sobere vergaderzalen, maar speelse en verrassende omgevingen. In Toverland draait het om beleving.

Extern vergaderen

Het organiseren van een zakelijke bijeenkomst of vergadering op een externe locatie kent verschillende voordelen. Een omgeving ‘buiten de deur’ stimuleert het loslaten van de dagelijkse werksleur. U kunt ongestoord focussen op het vergaderonderwerp zonder dat een collega wordt weggeroepen of door moet naar een volgende afspraak. Bovendien haalt de nieuwe locatie u uit de comfortzone van de vertrouwde kantoormuren. Samenkomen op een externe vergaderlocatie versterkt de onderlinge band en heeft een positieve werking op de inspiratie en creativiteit van u, uw collega’s en / of relaties.

Mystique

Zakelijk

Bijzondere vergaderlocaties

Van doeltreffend brainstormen tot het organiseren van een daverend kick-off-evenement, een interactieve workshop of een perfecte presentatie. In Toverland bevinden zich verschillende toplocaties met uitgebreide technische faciliteiten. Ook verzorgen wij indien gewenst een gezonde lunch en smakelijke dinerbuffetten.

Extern een seminar, workshop, presentatie of training organiseren?

De rust, ruimte en sfeer van onze gethematiseerde locaties vormen een bron van creatieve inspiratie voor kleine en grote groepen. Iedere dag ontdekken mensen het betoverende effect van Toverland. Laat die magie ook voor uw zakelijke ontmoeting werken. Sloot u ooit eerder een bijeenkomst af met een razendsnelle rit in de achtbaan? Beleef het samen in Toverland.

  Meer informatie

Zakelijke bijeenkomsten

Familie- en relatiedagen

Themafeesten in de avonduren

Zakelijke arrangementen

Betoverende locaties

Volg het laatste nieuws van Toverland Events op Social Media

Voel de magie ieder moment van de dag.

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Linkedin
 

Blijft op de hoogte van onze Magische Events

Schrijf je in voor Toverland Events nieuwsbrief.