Toverland Zakelijk  
 
Toverland Zakelijk  

Online offerte & informatie

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan of bel: +31 (0)77 467 7050

Nieuwjaarsreceptie organiseren

Nieuwjaarsreceptie organiseren

Gelukkig nieuwjaar! Oliebollen, vuurwerk en uiteraard champagne vormen de vaste onderdelen op nieuwjaarsrecepties. In Toverland voegen we daar een vleugje magie aan toe. Op onze prachtig aangeklede locaties ontvangen we uw gasten terwijl de karretjes van de achtbaan warmdraaien. Organiseer uw nieuwjaarsborrel in Toverland en luid het nieuwe jaar op magische wijze in…

Nieuwjaarsborrel op een mooie locatie

Zoekt u een mooie en originele locatie voor uw nieuwjaarsfeest? Dan moet u in Toverland zijn. Ieder jaar organiseren wij in januari feestelijke nieuwjaarsbijeenkomsten en -borrels voor bedrijven op één of meerdere evenementenlocaties in het park. Naar wens voegen we daar van alles aan toe. Een live-band of een DJ, een verrukkelijk diner- of toetjesbuffet en eventueel vermaak voor de kleinsten door een mysterieuze goochelaar of een clowneske ballontovenaar.

Nieuwjaarsfeest ideeën

Hef het glas met elkaar en proost op een geweldig nieuw jaar. Toverland neemt u alle zorg bij het organiseren van uw bedrijfsfeest uit handen en stelt een stijlvolle nieuwjaarsreceptie samen. Van het verzenden van de uitnodigingen tot het regelen van vervoer, catering en entertainment. Trap het nieuwe jaar af in de fantasierijke wereld van Toverland.

Nieuwjaarsevent organiseren in Toverland

Nieuwjaarsborrels, -recepties en -evenementen organiseren wij vanaf 50 personen. Afhankelijk van de omvang van uw gezelschap, openen wij één of meerdere attracties in het park. Geef uw gasten een magisch begin van het nieuwe jaar cadeau.

Arrangementsprijs: prijs op maat

  Offerte

Nieuwjaarsreceptie

Geef het nieuwe jaar een betoverend begin met klinkende glazen in een feestelijke setting.

Volg het laatste nieuws van Toverland Events op Social Media

Voel de magie ieder moment van de dag.

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Linkedin
 

Blijft op de hoogte van onze Magische Events

Schrijf je in voor Toverland Events nieuwsbrief.