Toverland Zakelijk  
 
Toverland Zakelijk  

Online offerte & informatie

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan of bel: +31 (0)77 467 7050

Vrolijke relatiedagen en familiedagen

Vrolijke relatiedagen en familiedagen

Maak een bijzonder gebaar naar uw relaties en ontmoet elkaar in de ongedwongen en gemoedelijke sfeer van Toverland. Steeds vaker gaan ook de partners en kinderen van personeelsleden of zakenrelaties mee een dagje uit. Wat een feest! Familiedagen vormen een prachtig cadeau om later met een warm gevoel aan terug te denken. Schep vertrouwen en verbinding door de achterban van uw medewerkers en relaties te betrekken bij deze speciale dag.

Relatiedagen op een originele locatie

Als bedrijfsevenement zijn relatiedagen en familiedagen in Toverland zeer geliefd. Zowel jonge als oudere gasten genieten van onze uiteenlopende binnen- en buitenattracties. U hebt bovendien de hele dag exclusieve beschikking over één of meerdere evenementenlocaties in Toverland. Daar kunnen uw gasten vermaakt worden door een ballontovenaar, vriendelijke schminkers en een tafelgoochelaar. Vandaag wordt te gek!

Bedrijfsfamiliedag organiseren voor uw personeel

Toverland creëert een volledig verzorgde dag waarbij ook u als initiatiefnemer voluit kunt genieten. Voor de familie- en relatiedagen hanteren wij daarnaast een speciaal entreetarief. De dag ziet er ongeveer als volgt uit: we beginnen met een Magisch Welkom op een voor u exclusief gereserveerde eventlocatie in het park. In de middag kunt u daar eveneens terecht voor een Betoverende Lunch waarna uw gasten de tocht door het park en langs de spannende attracties voortzetten. Samen sluit u de dag af met één van onze verrukkelijke dinerbuffetten. Smullen maar!

Geweldige belevenis voor uw gasten

Van chique uitnodigingen vooraf tot een gezamenlijke busreis naar huis. Alles is mogelijk. De combinatie van heerlijk eten en drinken, prachtige locaties en de spectaculaire attracties en shows garandeert een daverend bedrijfsevenement of personeelsfeest. Familiedagen en relatiedagen zijn te organiseren vanaf 50 personen. Ga voor een magische beleving en nodig uw mensen uit voor een onvergetelijke dag in Toverland.

Arrangementsprijs: prijs op maat

  Offerte

Relatiedag

Betrek de partners en kinderen van uw medewerkers of relaties en creëer een onvergetelijke dag samen.

Volg het laatste nieuws van Toverland Events op Social Media

Voel de magie ieder moment van de dag.

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Linkedin
 

Blijft op de hoogte van onze Magische Events

Schrijf je in voor Toverland Events nieuwsbrief.