Toverland Zakelijk  
 
Toverland Zakelijk  

Online offerte & informatie

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan of bel: +31 (0)77 467 7050

Sinterklaasfeest als bedrijf organiseren

Sinterklaasfeest als bedrijf organiseren

We zijn aanbeland in de donkere dagen van het jaar. De tijd van pepernoten en cadeautjes en de geur van speculaas en chocolademelk. Binnen is het warm en knus en wordt meegezongen met de nostalgische liedjes. Het bedrijf maakt zich op voor het vieren van een heerlijk Sinterklaasfeest. Maar, zou de goede Sint nog komen, nu hij ’t weer zo lelijk vindt?

Sinterklaasviering met het bedrijf

Wilt u als bedrijf Sinterklaas vieren in Toverland? Wij organiseren heerlijke Sinterklaasmiddagen en -avonden op onze overdekte locaties in het park. Compleet met snoepgoed, pakjes, sfeerrijke aankleding en voldoende vermaak voor de kleintjes. En niet te vergeten: met de Sint en zijn pieten! Hopelijk is iedereen dit jaar lief geweest, want anders…

Sinterklaasfeest op locatie

Onder luid gezang wordt Sinterklaas onthaald op uw bedrijfsfeest. De dappersten geven hem een handje terwijl de pieten kunstjes doen en snoepgoed in het rond strooien. De Sint neemt plaats op zijn zetel en kijkt in zijn grote boek. De spanning stijgt. Gelukkig heeft hij aan iedereen gedacht. Maar, er mag pas uitgepakt worden als de Sint het zegt!

Vier uw Sinterklaas bedrijfsfeest in Toverland

Zoekt u een perfecte locatie voor het vieren van een Sinterklaasfeest? Bij ons is uw bedrijfsfeest in goede handen. Als de Sint in het land is, organiseren wij zowel overdag als in de avond Sinterklaasvieringen voor bedrijven. Afhankelijk van de omvang van uw gezelschap reserveren wij één of meerdere binnenlocaties in ons park. Indien gewenst kunnen we het bezoek van Sinterklaas aanvullen met knutselactiviteiten, goochelaars, schminkers en spelletjes voor de kinderen.

Arrangementsprijs: prijs op maat

  Offerte

In de donkere dagen van het jaar komt jong en oud bijeen voor een nostalgisch pakjesfeest met de Sint en zijn pieten.

Volg het laatste nieuws van Toverland Events op Social Media

Voel de magie ieder moment van de dag.

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Linkedin
 

Blijft op de hoogte van onze Magische Events

Schrijf je in voor Toverland Events nieuwsbrief.