Toverland Zakelijk  
 
Toverland Zakelijk  

Online offerte & informatie

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan of bel: +31 (0)77 467 7050

Teambuilding activiteiten op locatie

Teambuilding activiteiten op locatie

Enthousiast, professioneel en krachtig. Die drie woorden vormen samen de pijlers voor de teambuildingsactiviteiten in Toverland. Want naast het organiseren van een geweldig bedrijfsfeest, zijn we ook bedreven in het neerzetten van een energieke teambuildingsdag. Samen met professionele partners op het gebied van teambuilding zetten we het park in voor een actieve dag waarbij samenwerken voorop staat.

Teambuildingsdag organiseren

Een goed team van collega’s die voor elkaar klaarstaan, is van onschatbare waarde voor een bedrijf. In Toverland organiseren we teambuildingsdagen vanaf vijftien personen. De energie van het park werkt aanstekelijk en de magische werelden van Toverland versterken het wij-gevoel in het team. Ver weg van het kantoor en in de vriendelijke sfeer van nu, leert u elkaar op een andere manier kennen. Vandaag gaat over samendoen en iedereen hoort erbij.

Bedrijfsuitje en teambuildingsdag

Het leuke van het organiseren van teambuildingsactiviteiten in Toverland is dat uw medewerkers even helemaal weg zijn van hun comfortzone binnen de vertrouwde kantoormuren. Er is in deze setting volop ruimte voor een frisse kijk en nieuwe samenwerkingsvormen. De rust, ruimte en sfeer van onze gethematiseerde locaties vormen een bron van creatieve inspiratie voor zowel kleine als grote groepen. Combineer de dag met een feestelijk bedrijfsuitje en bouw na een intensieve teambuildingsochtend een ontspannen en plezierige middag in voor uw medewerkers. Sloten uw mensen ooit eerder een teambuildingsdag af met een razendsnelle rit in de achtbaan?

Teambuilding activiteiten omgeving Brabant / Limburg

Zoekt u een veelzijdige locatie in de omgeving van Brabant en Limburg voor het organiseren van een teambuildingsdag. Maak gebruik van ons park. Van een uitdagend parcours in de buitenlucht tot een ontspannen bijeenkomst op onze vergaderlocaties. Het is allemaal mogelijk. Verbonden door deze belevenis, begint morgen een nieuwe dag op het werk. En die voelt anders dan voorheen.

Arrangementsprijs: prijs op maat

  Offerte

Teambuilding

De rust, ruimte en sfeer van onze gethematiseerde locaties vormen een bron van creatieve inspiratie voor uw teambuildingsactiviteiten.

Volg het laatste nieuws van Toverland Events op Social Media

Voel de magie ieder moment van de dag.

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Linkedin
 

Blijft op de hoogte van onze Magische Events

Schrijf je in voor Toverland Events nieuwsbrief.