Toverland Zakelijk  
 
Toverland Zakelijk  

Online offerte & informatie

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan of bel: +31 (0)77 467 7050

Duits / Oostenrijks themafeest organiseren

Duits / Oostenrijks themafeest organiseren

Neem plaats aan de lange tafels en hef samen het glas! In Toverland’s Biergarten draait het om gezelligheid. Overdag is de Biergarten een fijne locatie om samen te komen tijdens een familie- of relatiedag. ’s Avonds gaat de schlagermuziek aan en schuift u, na een ritje rodelen in Maximus’ Blitz Bahn, aan voor een heerlijk en uitgebreid Duits buffet. Vier uw bedrijfsfeest in de Duits-Oostenrijkse sferen van onze Biergarten.

Duits bierfeest organiseren

Met een pul in de hand en schlagermuziek op de achtergrond kan er weinig op tegen dit authentieke feest. Niet voor niets kiest menig bedrijf voor het organiseren van een Duits bierfeest in onze Biergarten. De vrolijke klanken van de muziek brengen uw gasten in de juiste stemming voor een fantastisch bedrijfsevenement.

Tiroler feest: après-ski party in Oostenrijk

Met of zonder Lederhosen en Dirndl, in onze Biergarten is iedereen van harte welkom. Het losse en spontane karakter van feesten op deze locatie, geeft een uniek gevoel. Van volksmuziek tot après-ski hits en van wals tot polka. Gecombineerd met het Tiroler decor, de lange biertafels en de typisch Duits-Oostenrijkse versnaperingen, kan dit feest nu al niet meer stuk.

Bedrijfsfeest met een Duits thema

Ga voor een feest waarbij gezelligheid voorop staat en organiseer een Duits bierfeest. Met het Biergarten arrangement bent u verzekerd van een ganz tolle Abend!

Praktische informatie Biergarten

De Biergarten bevindt zich in het overdekte Magic Forest. Voorzien van een bar, geluidsinstallatie en podium biedt de Biergarten ruimte aan 300 tot 2.500 personen.

Arrangementsprijs: vanaf €59,58 p.p. (excl. BTW) / €66,00 p.p. (incl. BTW).
Inclusief: locatie, parkeren,attracties, welkomstdrankje, Duits tafelgarnituur,  heerlijk Groot Boerenbuffet, drankjes gedurende gehele avond en Erdinger van de tap.

  Offerte

Biergarten arrangement

Locatie: Biergarten

100 – 2.500 personen

Voorbeeldprogramma

20:00 Ontvangst met welkomstdrankje
20:30 Rondgang langs drie attracties
21:30 Biergarten buffet
22:00 Start entertainment
01:00 Afsluiting en vertrek

 

Volg het laatste nieuws van Toverland Events op Social Media

Voel de magie ieder moment van de dag.

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Linkedin
 

Blijft op de hoogte van onze Magische Events

Schrijf je in voor Toverland Events nieuwsbrief.