Toverland Zakelijk  
 
Toverland Zakelijk  

Online offerte & informatie

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan of bel: +31 (0)77 467 7050

Oktoberfest als bedrijfsfeest organiseren

Oktoberfest als bedrijfsfeest organiseren

Organiseer uw eigen Oktoberfest in de unieke Biergarten van Toverland. Houten banken, lange tafels en natuurlijk schuimende pullen bier zijn aanwezig op deze sfeervolle en feestelijke locatie. Wat dacht u van een ritje rodelen in de, exclusief voor uw gasten geopende, Maximus Blitz Bahn? De tap is er klaar voor en de oergezellige schlagerhits staan klaar. In de Duits-Oostenrijkse sferen van onze Biergarten viert u een geweldig Oktoberfest.

Zelf een Oktoberfest organiseren?

Themafeesten zijn er in vele soorten en maten, maar tegen de gezelligheid van een Oktoberfest kan weinig op. De Biergarten van Toverland is tot in de kleinste details ingericht naar Duits voorbeeld. Na een spannende rit in één van onze attracties, genieten uw gasten van het uitgebreide buffet. Voor een geslaagd Oktoberfest hoeft u gelukkig niet helemaal naar het zuiden van Duitsland. Verzamel uw Heidi’s en Antons, trek een Lederhosen of Dirndl aan en kom met z’n allen naar Toverland voor een daverend Oktoberfest.

Oktoberfest bedrijfsfeest

Vier uw eigen bierfestival in Toverland naar het goede voorbeeld van het Oktoberfest in München. Gezelligheid en gastvrijheid staan voorop, schuif aan en eet, drink en lach samen. Het Oktoberfest is van oudsher een feest waarbij de samenhorigheid en het leven gevierd worden. Daar hebben wij weinig aan toe te voegen. Kom gerust eens sfeerproeven op onze nieuwste evenementenlocatie.

Praktische informatie Biergarten

De Biergarten bevindt zich in het overdekte Magic Forest. Voorzien van een bar, geluidsinstallatie en podium biedt de Biergarten ruimte aan 300 tot 2.500 personen

Arrangementsprijs: vanaf € 67,00 p.p. (excl. BTW) / € 73,75 p.p. (incl. BTW).
Inclusief: attracties, welkomstdrankje, Duits tafelgarnituur, uitgebreid Duits buffet, drankjes gedurende de gehele avond en Erdinger van de tap.

  Offerte

Oktoberfest arrangement

Locatie: Biergarten

100– 2.500 personen

Voorbeeldprogramma

20:00 Ontvangst met welkomstdrankje
20:30 Rondgang langs drie attracties
21:30 Duits buffet
22:00 Start entertainment
01:00 Afsluiting en vertrek

 

Volg het laatste nieuws van Toverland Events op Social Media

Voel de magie ieder moment van de dag.

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Linkedin
 

Blijft op de hoogte van onze Magische Events

Schrijf je in voor Toverland Events nieuwsbrief.