Toverland Zakelijk  
 
Toverland Zakelijk  

Online offerte & informatie

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan of bel: +31 (0)77 467 7050

Externe bedrijfsfeesten met een origineel thema

Externe bedrijfsfeesten met een origineel thema

Organiseer een spectaculair bedrijfsfeest met een eigen thema in de fijne setting van de Sim Sa l’Oase. Dit luxe terras, met een dansvloer, bar en veel zitruimte, bevindt zich in het hart van Toverland’s overdekte Magic Forest. Het is het perfecte decor voor een gezellig themafeest voor uw personeel en / of relaties in de avond. Zoekt u een bijzondere locatie voor uw bedrijfs- of personeelsevenement? Toverland helpt u met het neerzetten van een geweldig en onvergetelijk feest.

Compleet verzorgde bedrijfsevenementen en personeelsfeesten

Heeft u plannen voor een besloten themafeest? Naast een aantal vaste thematische arrangementen, kunt u in Toverland ook terecht voor het organiseren van een geheel eigen themafeest. U kunt het Simply Magic basisarrangement naar wens aanvullen met entertainment en catering op maat. Bovendien hebben uw gasten exclusieve toegang tot een aantal van onze topattracties. Wie durft? Maak u klaar voor een fantastisch avondfeest met lekkere hapjes, drankjes en goede muziek van een DJ of live band. De Sim Sa l’Oase is de perfecte locatie voor een ongedwongen en gezellig bedrijfsfeest.

Bedrijfsuitje op maat

Een themafeest heeft iets magisch. Met het afstemmen van de dresscode, het amusement en entertainment, de aankleding en de catering neemt u uw gasten mee in een andere wereld. Van een casino, circus of seventies party tot een ‘Ik hou van Holland’ feest, in Toverland is van alles mogelijk. Schakel ons professionele team in voor het organiseren van een fantastische avond.

Praktische informatie Sim Sa l’Oase

De Sim Sa l’Oase is voorzien van een royale bar en een professionele geluidsinstallatie. Met een dansvloer, lift en voldoende zitplaatsen is de locatie geschikt voor een gevarieerd gezelschap. De ruimte is breed inzetbaar: van familiedag met lunch en diner tot een (thema-)feest met een borrel en een DJ.

Arrangementsprijs: vanaf € 56,75 (excl. BTW) / € 63,00 p.p. (incl. BTW). 

Inclusief: locatie, parkeren, attracties, welkomstdrankje, welkomsthapje, luxe tafelgarnituur en diverse hapjes (mini loempia’s, luxe koude hapjes, mini hamburgers en een puntzak frites), drankjes gedurende de avond (Hollands assortiment).

  Offerte

Simply Magic Arrangement

Locatie: Sim Sa l'Oase

100 – 300 personen

Voorbeeldprogramma

20:00 Ontvangst met welkomstdrankje
20:30 Rondgang langs drie attracties
21:30 Start entertainment
01:00 Afsluiting en vertrek

 

Volg het laatste nieuws van Toverland Events op Social Media

Voel de magie ieder moment van de dag.

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Linkedin
 

Blijft op de hoogte van onze Magische Events

Schrijf je in voor Toverland Events nieuwsbrief.